Tevreden werknemers werken harder

Dat het belangrijk is om tevreden werknemers te hebben begrijpen we allemaal. Naast dat het fijn is, levert het bedrijven ook eens financieel een groot voordeel. Een bedrijf met tevreden werknemers maakt namelijk 47 procent meer winst.

Tevreden werknemers loont dus in de portemonnee van een bedrijf. Dat is niet zo gek, want tevreden medewerkers zijn bereid om harder te werken, ze hebben meer hart voor de zaak en behalen vaker hun targets.

Helaas blijkt dat er maar weinig tevreden medewerkers zijn. De overgrote meerderheid (87%) is ontevreden over zijn of haar werk en maar liefst 40% wil een andere functie of baan.

Hoe los je dit op als werkgever?

De key zit hem in de bewustwording van de bedrijfscultuur. Hoe tevreden zijn je werknemers? Wat gaat goed en wat kan beter? Vanuit deze resultaten kun je gericht aan de slag met de tevredenheid van je werknemers.

Jobsome helpt je graag mee met het verbeteren van de Employer Branding en de werknemerstevredenheid binnen een bedrijf. Door een profiel aan te maken, geven wij je inzicht in de huidige status van de werknemerstevredenheid, helpen we de tevredenheid te vergroten en de online Employer Branding van je bedrijf te versterken. Zo maak je huidige werknemers tevreden en trek je de juiste nieuwe werknemers aan!

 

Quote do more

Hoe geweldig is jouw werk? Deel je ervaring op Jobsome.nl!