Maak kennis met Esmeralda en Simon

Vanaf deze maand is het Jobsome team versterkt door twee topstagiairs: Esmeralda Buré en Simon Evers. De komende maanden gaan zij aan de slag voor Jobsome!  Benieuwd wat ze gaan doen en waar ze je mee kunnen helpen? Lees dan snel verder:

 

Maak kennis met

Esmeralda: ” Ik ga me vooral bezig houden met HRM gerelateerde onderwerpen, zoals werknemerstevredenheid, optimale inzetbaarheid en talentontwikkeling. Maar ook met vragen over je werk of contract kun je bij mij terecht!”

Simon: ” Ik ga aan de slag met zowel nieuwe als huidige klanten en met klanttevredenheid. Heb je daarover vragen? Dan kun je dat aan mij vragen!”

Mocht je vragen voor ze hebben, dan kun je mailen naar info@jobsome.nl of voeg ze toe op LinkedIn (LinkedIn Esmeralda en LinkedIn Simon)

Welkom Esmeralda en Simon!

Hoe geweldig is jouw werk? Deel je ervaring op Jobsome.nl!