VDB Advocaten Notarissen Waalre • Noord-Brabant • Zakelijke dienstverlening

Contactinformatie

VDB Advocaten Notarissen

Eindhovenseweg 124-128
5583, Waalre
Noord-Brabant
Nederland
www.vdb-law.nl
info@vdb-law.nl

Vacatures: 1 Recensies: 1 Gemiddelde beoordeling:

VDB Advocaten Notarissen is een sterke multidisciplinaire adviesorganisatie met gespecialiseerde dienstverlening voor ondernemers. Wat maakt ons uniek?

Bekijk de video en leer meer over ons via onze social platforms LinkedIn, Twitter, Facebook en Youtube.

75 juridische professionals in Ondernemingsrecht, M&A, Arbeidsrecht, Notariaat in vestigingen in Rosmalen en Waalre werken samen aan geïntegreerde adviezen.

Stevige basis in het Brabantse familiebedrijf en langjarige relaties met nationale en internationale, middelgrote en grote ondernemingen. Kom helpen in de slimste regio van Nederland: AgroFoodPort Den Bosch en Brainport Eindhoven.

Beoordeling

Salaris
Werkplek
Collega's
Leidinggevende
Sfeer
Arbeidsvoorwaarden
Balans werk/privé
Werkzaamheden
Bereikbaarheid OV
Reiskostenvergoeding
Kantine
Koffie
Lunch
Flexibiliteit
Ruimte voor ontwikkeling
Rolstoelvriendelijkheid
Interne communicatie
Extra’s
Milieuvriendelijkheid
Doorgroeimogelijkheden

Missie

Met ondernemers impact regisseren in business!

Visie

Professionele relaties doen er toe! Ze leiden tot inhoudelijke en gedragen oplossingen voor vragen die ondernemers ons stellen. Dat doen wij advocaat en notaris in samenwerking en met onze alliantie partner Witlox Van den Boomen, want alleen een samenhangende oplossing brengt waarde in de relatie met onze klant.

Historie

In de afgelopen 65 jaar is VDB Advocaten Notarissen uitgegroeid tot een sterke multidisciplinaire adviesorganisatie, die gespecialiseerde dienstverlening aanbiedt aan ondernemers uit voornamelijk in Zuid-Nederland. Onder die klanten bevinden zich talrijke familiebedrijven.

VDB Advocaten Notarissen onderhoudt een strategische alliantie met Witlox Van den Boomen. Omwille van beroepsregels twee gescheiden organisaties maar wel met één denkwijze en gezamenlijke aanpak

1 recensie geschreven over VDB Advocaten Notarissen

Robert
Totaalscore

Hoewel dé jurist van nature een tikkeltje conservatief is, heeft de leiding van VDB een team van talent om zich hen verzamelt en een alliantie met WVDB aangegaan, waardoor zij in haar industrie een vernieuwer is geworden. Inzet van moderne technologie is een sleutelwoord op alle gebieden; voor klantrelatiebeheer, data-analyse, persoonlijke ontwikkeling etc. VDB geeft veel ruimte. Wanneer je lef hebt pak je die en ga je harder dan je dacht te kunnen gaan en krijg je alle aandacht die je nodig hebt. Een bijzonder compliment voor de ondersteunende staf; zij maken business mogelijk!

Salaris
Werkplek
Collega's
Leidinggevende
Sfeer
Arbeidsvoorwaarden
Balans werk/privé
Werkzaamheden
Bereikbaarheid OV
Reiskostenvergoeding
Kantine
Koffie
Lunch
Flexibiliteit
Ruimte voor ontwikkeling
Rolstoelvriendelijkheid
Interne communicatie
Extra’s
Milieuvriendelijkheid
Doorgroeimogelijkheden

VDB Advocaten Notarissen heeft 1 vacature

Al onze vacatures

Waalre en Rosmalen
Type dienstverband

Overig

Opleidingsniveau

HBO | WO

Aantal uur

40

Bedrijfsprofiel

Ons bedrijfsprofiel en de vacatures vind je op onze carrière pagina.

Functieomschrijving

Wij verwelkomen altijd open sollicitaties voor al onze functies, stages en afstudeerprojecten in al onze disciplines: advocatuur, notariaat en ondersteunende staf.

Werkzaamheden

.

Beloning

Kiezen voor VDB Advocaten Notarissen betekent dat je er voor kiest om impact te maken. Impact op collega’s en klanten. Daar hoort een prima beloning bij.