StudentVerhuisTeam Delft • Vervoer, transport

Contactinformatie

StudentVerhuisTeam

Poptahof Noord 448
2624RZ, Delft
Nederland
www.studentverhuisteam.nl
info@studentverhuisteam.nl

Locaties

Amsterdam, Den Haag, Delft, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Utrecht.

Vacatures: 0 Recensies: 0 Gemiddelde beoordeling:

Goedkoop – Professioneel – Betrouwbaar

StudentVerhuisTeam is het goedkoopste verhuisbedrijf van Nederland. Reserveer uw verhuizing min. één week van tevoren en ontvang 5% vroegboekkorting op de gehele verhuizing. Of maak gebruik van onze combi korting door onze diensten te combineren. Wij bieden u o.a. een; inpakservice, verhuisservice, transportservice, ontruiming service, sjouw service, handyman service en verhuislift service.

 

CONTACT

085-9026808
info@studentverhuisteam.nl

 
BELTIJDEN

Ma t/m Vrij 09.00 – 22.00

Weekend 10.00 – 18.00

Beoordeling


Missie

Ondernemen met oog voor de omgeving vinden we daarom bijzonder belangrijk en we nemen graag onze verantwoordelijkheid ten opzichte van de maatschappij.

Think global, act local is al sinds de oprichting ons motto. Dit is terug te vinden in alle facetten van onze bedrijfsvoering. Wij willen ook daarom de goedkoopste verhuisservice in heel Europa bieden met behoud van kwaliteit.

Visie

Good Moving Fast is het credo van StudentVerhuisTeam. Kwaliteit op alle fronten staat daarbij centraal. Dit houdt in dat we iedere klant de beste kwaliteit en een gevarieerde keuze willen bieden. Iedereen moet op elk gewenst moment, in een aangename omgeving, kunnen verhuizen.

We realiseren dit onder meer door onze diensten voortdurend uit te breiden met innovatieve producten van hoge kwaliteit. En door onze verhuiswagens te voorzien van professionele verhuismaterialen. Good Moving Fast vormt de komende jaren de leidraad bij alles wat we doen.

Historie

StudentVerhuisTeam is het goedkoopste verhuisbedrijf van Nederland en opgericht door ervaren verhuizers. Deze ervaren verhuizers bedachten een concept waarmee men goedkoop verhuist en tegelijkertijd de kwaliteit van de verhuizing behouden wordt. Volgens dit concept is het goedkoop en kwalitatief verhuizen mogelijk door te besparen in: overheadkosten, kosten voor bezichtiging, vertragingskosten en door goed opgeleide studenten in te zetten die begeleidt worden door ervaren verhuizers. Het werken met studenten kent een aantal voordelen, namelijk: studenten houden een hoog werktempo aan, bieden een frisse blik, zijn flexibel inzetbaar en zijn bereid om hard te werken voor een relatief laag uurtarief. De ervaren verhuizers waarborgen de kwaliteit van de verhuizing. Door deze twee groepen bij elkaar te voegen kunnen wij u de kwaliteit van een gerenommeerd verhuisbedrijf bieden tegen een studentenprijs.