Rvdb Amsterdam-Zuidoost • Noord-Holland • Zakelijke dienstverlening

Contactinformatie

Rvdb

Hoogoorddreef 54P
1101 BE, Amsterdam-Zuidoost
Noord-Holland
Nederland
www.rvdb.nl
info@rvdb.nl

Vacatures: 0 Recensies: 0 Gemiddelde beoordeling:

Jaarlijks spreken we meer dan 2000 HR professionals. Over waar zij mee bezig zijn, waar ze staan en waar ze naar toe willen ontwikkelen. Dat koppelen we aan onze opdrachtgevers die continu op zoek zijn naar nieuwe talenten en HR expertise. Onze klanten nodigen wij uit aan onze keukentafel. Omdat het gezellig is én omdat we zo onze kwaliteit hoog kunnen houden. We weten welke HR vraagstukken leven en door scherpte in de gesprekken aan te brengen, komen we samen tot pragmatische oplossingen. We helpen organisaties in een breed scala van branches, retail, multinationals, industrie, overheid, door het hele land, met 1 verbindende factor: ze vinden het leuk om met ons te werken. En wij met hen.

 

Beoordeling


Missie

Wij spreken met ons team jaarlijks duizenden HRM-ers en willen graag een draaipunt zijn in hun loopbaan. Wij willen dat mensen voelen dat een gesprek met ons zoden aan de dijk zet. Dat ze inhoudelijk zijn uitgedaagd en dat hun talent is herkend en erkend of zelfs door ons is ontdekt. Ook als mensen niet worden aangenomen voor een bepaalde baan of klus willen wij graag weten wat ze willen en wat hen motiveert, waar hun talenten liggen. Er komt ongetwijfeld een moment dat wij wel kunnen helpen.

Visie

Draaipunt in loopbaan

Wij spreken met ons team jaarlijks duizenden HRM-ers en willen graag een draaipunt zijn in hun loopbaan. Dat is de basis van elk gesprek dat wij voeren. Het mag duidelijk zijn dat we die duizend mensen niet allemaal plaatsen op een baan, klus, opdracht of project, of training, althans niet op korte termijn. Maar ook als mensen niet worden aangenomen voor een bepaalde baan of klus, willen wij graag weten wat ze willen en wat hen motiveert, waar hun talenten liggen. Want er komt ongetwijfeld een moment dat wij deze mensen wel kunnen helpen. Wij willen dat mensen voelen dat een gesprek met ons zoden aan de dijk zet. Dat ze inhoudelijk zijn uitgedaagd en dat hun talent is herkend en erkend of zelfs door ons is ontdekt. Zo ontstaat loyaliteit en kwaliteit waarmee alle partijen verder kunnen. We trekken samen op, in de wetenschap dat voor iedere plek de juiste persoon te vinden is en omgekeerd. Dit vraagt overigens een investering die niet altijd even gemakkelijk is uit te leggen. De vraag is dan waarom er een bepaald bedrag betaald moet worden als er binnen een paar dagen de juiste persoon is geselecteerd. Daar zit geen twee dagen werk in, maar jaren van zorgvuldig omgaan met al die leuke, interessante mensen in ons vak in ons netwerk. Dat is zeer arbeidsintensief.

Historie

‘Het verhaal van Rvdb’

 

Natuurlijk kennen wij ons HR netwerk goed, waar hun loopbaanwensen liggen en kennen de kwaliteiten van de HR professionals. We weten wat de urgente thema’s zijn bij onze klanten, wat er speelt en wat er gaat spelen, welke opleiding HRM-ers nodig hebben en hoe wij moeten omgaan met de zeer diverse HRM-vraagstukken waarmee klanten bij ons komen. Dat is vanzelfsprekend.

talentontwikkeling

Wat wij daarnaast doen, is talent ontwikkelen. Dat is wat ons onderscheidt van andere HR-bureaus en belangrijker: wat uiteindelijk zowel de klant als onszelf gelukkiger maakt. Ook onszelf, niet alleen omdat goed zijn in je werk en andere mensen helpen geluksfactoren zijn, maar ook omdat er geen muur om ons heen staat. Klanten, kandidaten en Rvdb maken samen onderdeel uit van dezelfde HR-wereld en bewegen daarin vrijelijk. Zo komen onze relaties bij ons werken en werken wij zelf bij en voor onze relaties. Soms als adviseur, redelijk van buiten. Maar vaak ook als tijdelijk onderdeel van de klantorganisatie, gedetacheerd. We willen de verbindende factor zijn van waaruit het vak en vooral de mensen in het vak zich ontwikkelen. In onze dienstverlening is samenwerken en zakendoen hetzelfde.

Het ontwikkelen van talent zien we als een natuurlijk onderdeel van HRM. Mensen functioneren nu eenmaal het beste als zij hun talenten ontwikkelen. Omdat omstandigheden veranderen en mensen zelf ook, betekent dit dat talentontwikkeling het hele leven belangrijk blijft. We zorgen ervoor dat de HRM-ers met wie wij werken telkens verder toegroeien naar de plek waar zij het best tot hun recht komen. Op elk niveau, voor elk specialisme en in alle rollen. Wij doen weliswaar werk op zo kort mogelijke termijn door collega’s te koppelen die over de vaardigheden beschikken waaraan juist die klant, op juist dat moment behoefte heeft, maar we richten ons tegelijkertijd nadrukkelijk op de lange termijn door onze relaties hun hele carrière te blijven volgen en waar mogelijk te helpen.

keukentafel

Wij werken intern intensief samen. Wij lunchen altijd gezamenlijk aan de keukentafel. Dat vinden wij niet alleen gezellig, het blijkt ook al jaren uitstekend te werken. Bij het aanreiken van de boter kan het zomaar zijn dat een collega meteen ook de naam aanreikt van iemand die geknipt blijkt voor die specifieke baan of klus waarvoor een andere collega juist iemand zoekt. Samen kennen wij namelijk iedereen. Dat komt omdat wij niet alleen in staat zijn om effectief vakinhoudelijk te adviseren, maar ook om relaties blijvend te onderhouden. We kunnen snel switchen en zijn multi-inzetbaar. We helpen graag en laten ons ook graag door anderen helpen, binnen en buiten Rvdb. Wij dragen uit dat wij de spil in het vak zijn en zoeken allemaal zelf actief naar nieuwe contacten, nieuwe talenten en nieuwe kansen.

We vinden het tot onze kerntaak behoren om mensen een kans te geven en ervoor te zorgen dat ze die kans ook aangrijpen. We brengen over dat mensen vaak meer kunnen dan zij zelf denken, vooral als ze hebben nagedacht over wat zij willen en wie ze zijn. En daar kunnen wij ze bij helpen.