RPS advies- en ingenieursbureau bv Zwolle • Overijssel • Zakelijke dienstverlening

Contactinformatie

RPS advies- en ingenieursbureau bv

Ampèrestraat 35
8013 PT, Zwolle
Overijssel
Nederland
www.rps.nl

Vacatures: 1 Recensies: 0 Gemiddelde beoordeling:

RPS Nederland is een onafhankelijk advies- en ingenieursbureau voor omgevings- en veiligheidsvraagstukken met zelfstandige laboratoria. Dagelijks werken we voor bedrijven, overheden en inspecties aan een betere leef-, woon- en werkomgeving. Dit doen we met 400 professionals vanuit vestigingen in Breda, Delft, Leerdam en Zwolle.

RPS groeit en daarbij hoort een evenwichtige opbouw van het team. Zelfs als wij op volle sterkte zijn, is er bij ons plaats voor toppers. We zoeken niet het juiste CV, maar de juiste persoon. Heb je talent of ervaring binnen één van de disciplines gebieden, gebouwen, infrastructuur, milieu, veiligheid of laboratoria? En spreekt onze organisatie je aan? Kijk bij onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Al onze vacatures zijn te vinden via: http://www.rps.nl/over-rps/vacatures

 

Beoordeling


Missie

RPS is sterk in de inrichting van de openbare ruimte, waterveiligheid, ecologie en geodesie. Veiligheid, onderhoud en beheer in gebieden en gebouwen vormen belangrijke aspecten binnen onze dienstverlening.

Door focus te brengen in onze diensten en door samen te werken met partners bieden we een brede range van meetdiensten en bijbehorende adviezen aan. Daarbij zoeken we bewust naar de verbinding tussen de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers en die van RPS als onderneming. We beoordelen elkaar op de prestatie en stellen de bijdrage vanuit de loopbaanontwikkeling meer centraal.

Functies zijn generiek, mensen zijn uniek. We zetten medewerkers in de kracht van hun kunnen. We trainen ‘on the job’ door de juiste inzet van mensen in de lijn, op projecten en bij klanten. Nieuwe medewerkers krijgen een introductie en junioren trekken op met ervaren collega’s.

 

Visie

Onze medewerkers verzamelen, ordenen en analyseren informatie en geven advies voor objectieve oplossingen. Accurate en directe informatie is daarbij essentieel. Daarom blijft RPS investeren in technologische innovaties. Hiermee maken we de werkprocessen van opdrachtgevers betrouwbaarder, slimmer en makkelijker. Zo zijn we sinds 2014 het eerste bureau dat beschikt over een mobiele elektronenmicroscoop voor asbestanalyses op locatie. In 2015 introduceren we een nieuwe meettechniek met canisters om de blootstelling aan gevaarlijke stoffen nauwkeuriger te bepalen.

Tegelijk met de digitale revolutie blijven we trouw aan onze persoonlijke benadering. Want direct contact is in onze ogen onmisbaar voor een goede samenwerking. Net als een daadkrachtige aanpak van de problematiek. Met een pragmatisch advies dat niet alleen klopt op papier, maar ook werkt in de praktijk. Persoonlijk, pragmatisch en daadkrachtig zijn dé kernwaarden die klanten in RPS waarderen.

Historie

RPS is sinds 1997 actief in Nederland door de overname van BAK Nederland. De organisatie is zowel zelfstandig gegroeid als door de overname van bedrijven, zoals Ascor (2001), Ingenieursbureau BCC (2004) en Kraan Consulting (2008). In 2011 hebben we een samenvoeging van de onderdelen doorgevoerd tot twee bedrijven. RPS advies- en ingenieursbureau bv en RPS analyse bv waarin de laboratoriumactiviteiten zijn ondergebracht.

RPS Nederland is onderdeel van RPS Group plc. Een Engels beursgenoteerd adviesbureau dat wereldwijd met 5000 medewerkers actief is in milieu- en energieopgaven. RPS Group plc heeft 85 vestigingen verspreid over Australië, Canada, Engeland, Ierland, Nederland, Rusland, Verenigde Staten en Zuidoost-Azië.

RPS advies- en ingenieursbureau bv heeft 1 vacature

Laat jouw ambitie groeien met die van RPS – Open vacature

Zwolle
Type dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

MBO/HBO/WO

Aantal uur

0

Bedrijfsprofiel
Functieomschrijving

RPS trekt mensen aan die zich verantwoordelijk voelen en het prettig vinden om invloed op hun eigen functioneren uit te oefenen. Zij hebben de ruimte zich buiten de gebaande paden te ontwikkelen. Dat stimuleert de meervoudige inzetbaarheid van de medewerker en de flexibiliteit van het bedrijf. Door uitwisseling van functie en werkplek en door training en bijscholing.

Herken jij je in bovenstaand profiel, onze kernwaarden en denk je een aanvulling te zijn in ons team? Schroom dan niet om je CV en een korte motivatie vrijblijvend naar ons toe te sturen.

We kijken dan of je binnen onze organisatie geplaatst kan worden of dat we je gegevens bewaren voor een later tijdstip (dit gaat in overleg).

Al onze vacatures zijn te bekijken via: http://www.rps.nl/over-rps/vacatures

Werkzaamheden
Beloning