Novon Schoonmaak Zwolle • Overijssel • Zakelijke dienstverlening

Contactinformatie

Novon Schoonmaak

Botterweg 16
8042 PA, Zwolle
Overijssel
Nederland
www.novon.nl
info@novon.nl

Locaties

Hoofdvestiging Zwolle
Botterweg 16
8042 PA ZWOLLE

T 038 – 460 16 10
F 038 – 460 16 60
E info@novon.nl

Vestiging Almelo
Bedrijvenpark Twente 305
7602 KL ALMELO

T 0546 – 726954
F 038 – 460 16 60
E info@novon.nl

Vacatures: 2 Recensies: 2 Gemiddelde beoordeling:

Novon Schoonmaak is een kleinschalig schoonmaakbedrijf. Iedereen kent elkaar, is betrokken en denkt mee over datgene waar het uiteindelijk om draait: schoonmaak op hoog niveau. Dankzij deze prettige werksfeer zijn onze medewerkers betrokken. En beschikken we vrijwel altijd over enthousiaste, representatieve mensen die voor u aan de slag willen gaan.

Opmerkelijk Novon

Schoonmaken is mensenwerk. Met die mensen maken we het verschil. We vinden schoonmaken geen bijbaan, maar een beroep dat wordt uitgevoerd door opgeleide professionals. Door onze professionals te coachen en begeleiden, kunnen zij zich van hun beste kant laten zien. Dat is opmerkelijk Novon!

Kwaliteit van ons werk

We zijn ons ervan bewust dat de uitstraling van uw organisatie valt of staat met de kwaliteit van ons werk. Daarom houden we onze ogen en oren open. Want pas wanneer we u en uw medewerkers kennen, kunnen we écht van waarde zijn. En nog gerichter invulling geven aan de kwaliteit van onze schoonmaakwerkzaamheden.

Novon Schoonmaak


Zie ook: Website http://www.novon.nl/ Facebook https://www.facebook.com/novon.schoonmaak Twitter http://www.twitter.com/novonschoonmaak

Beoordeling

Salaris
Werkplek
Collega's
Leidinggevende
Sfeer
Arbeidsvoorwaarden
Balans werk/privé
Werkzaamheden
Bereikbaarheid OV
Reiskostenvergoeding
Kantine
Koffie
Lunch
Flexibiliteit
Ruimte voor ontwikkeling
Rolstoelvriendelijkheid
Interne communicatie
Extra’s
Milieuvriendelijkheid
Doorgroeimogelijkheden

Missie

Novon Schoonmaak wil in zijn werkgebied toonaangevend zijn voor opdrachtgevers en medewerkers op het gebied van schoonmaak- en aanverwante diensten, door:

 • Tevreden, goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers centraal te stellen.
 • Attente en professionele dienstverlening te leveren op basis van duidelijke afspraken over kwaliteit en prijs, alsmede een bijdrage te leveren aan een schone en gezonde werkomgeving.
 • Een specialist te zijn in schoonmaak- en aanverwante diensten in en om ruimten waar mensen werken, recreëren of vervoerd worden.
 • Te opereren vanuit een solide, efficiënte en professionele organisatie.

Visie

Het fysieke product schoonmaak biedt relatief weinig mogelijkheden om ‘anders’ te zijn dan collega’s. Het onderscheidende vermogen van Novon Schoonmaak zit dan ook in de achterliggende visie op dienstverlening, samenwerking, organisatie en communicatie en de toegevoegde waarde die onze mensen hebben, als zij Opmerkelijk bij onze opdrachtgevers kunnen worden gepositioneerd.

De grondgedachte achter Opmerkelijk Novon Schoonmaak is dat schoonmaak(dienstverlening) een beroep is, geen bijbaan. Een beroep dat vaak best overdag kan worden uitgevoerd door goed opgeleide professionals. Mensen die aanspreekbaar zijn en service bieden boven rigide uitvoer van schoonmaakwerkprogramma’s. Kwaliteit laten beleven in plaats van enkel kwaliteit leveren. Daarnaast kan de schoonmaker overdag een veel breder pallet aan facilitaire diensten leveren.

Positieve beleving draagt bij aan de geleverde kwaliteit en waardering voor de schoonmaker en leidt tot continuïteit in de prestaties en de bezetting.

Andere belangrijkste peilers in onze visie zijn:

 • Creëren van regionale binding tussen Novon en haar relatie
 • Coachen van medewerkers door waardering en persoonlijke aandacht
 • Investeren in de zichtbare relatie tussen opdrachtgever en onze medewerker
 • Heldere communicatie en transparante informatie voor al onze stakeholders.

Historie

Met een ladder en een oude bestelwagen begon Jacco Vonhof zijn eigen glazenwasserbedrijf. Nu, ruim 20 jaar later staat hij aan het hoofd van Novon Schoonmaak, een schoonmaakbedrijf in Zwolle met ruim 1100 medewerkers. De naam Novon is ontstaan uit een samenvoeging van een deel van de achternamen van Jacco Vonhof en zijn vrouw Linda Nollet. Groei, is al sinds de oprichting, een belangrijke doelstelling van de onderneming. Autonome groei in een duidelijk afgebakende regio. Schoonmaak is volgens ons ‘local business’.

Terugblik Jacco:
“De eerste vier jaren waren keihard werken. Pandje voor pandje groeide het, mijn vrouw moest ontslag nemen van haar oude werkgever en kwam meehelpen binnen Novon. Ongelofelijk wat we toen aan uren hebben gedraaid. En het was gewoon kruimelwerk. We waren alleen maar aan het schoonmaken. Altijd uitvoerend bezig en gewoon te klein voor de grote klussen.”

Het hoofdkantoor van Novon is gevestigd te Zwolle. Om aan de groeiende vraag naar dienstverlening in het Oosten van Nederland tegemoet te komen, is per oktober van 2005 is er ook in Twente een vestiging gestart. De vestigingen worden geleid door ervaren managers uit de schoonmaakbranche, die nu als zelfstandig ondernemer onder de Novon vlag verder gaan.

2 recensies geschreven over Novon Schoonmaak

Sahin
Totaalscore

Als stagiaire kreeg ik veel vrijheid, ik mocht vaak op pad met de medewerkers en van dat kan je veel leren. Ze helpen je graag ontwikkelen. Het enigste probleem was de bereikbaarheid maar dat ligt buiten de bereik van Novon.

Salaris
Werkplek
Collega's
Leidinggevende
Sfeer
Arbeidsvoorwaarden
Balans werk/privé
Werkzaamheden
Bereikbaarheid OV
Ruimte voor ontwikkeling
Milieuvriendelijkheid
Doorgroeimogelijkheden
Jurriaan
Totaalscore

Op dit moment ben ik bezig met mijn afstudeerstage bij Novon Schoonmaak. Deze stage bestaat voornamelijk uit het uitvoeren van een onderzoek met betrekking tot het inbestedingsvraagstuk dat voortkomt vanuit de plannen van het kabinet. Ik krijg de ruimte, waarbij het woord ruimte in breedste zin opgevat mag worden, om mijn eigen invulling te geven aan de activiteiten. De prettige werksfeer met een informeel tintje maakt dat ik het deze periode erg naar mijn zin heb bij Novon Schoonmaak.

Salaris
Werkplek
Collega's
Leidinggevende
Sfeer
Arbeidsvoorwaarden
Balans werk/privé
Werkzaamheden
Bereikbaarheid OV
Reiskostenvergoeding
Kantine
Koffie
Lunch
Flexibiliteit
Ruimte voor ontwikkeling
Rolstoelvriendelijkheid
Interne communicatie
Extra’s
Milieuvriendelijkheid
Doorgroeimogelijkheden

Novon Schoonmaak heeft 2 vacatures

Vakantiewerk schoonmaak

Noord- en Oost Nederland
Type dienstverband

Overig

Opleidingsniveau

n.v.t.

Aantal uur

999

Bedrijfsprofiel

Wij zoeken vakantiewerkers voor het schoonmaken van bungalows.

Functieomschrijving

Het gaat om de volgende vakantieparken:

 • Sandur, Emmen
 • Orveltermarke, Witteveen
 • ’t Loo, Oldebroek
 • De Koerberg, Heerde
 • Landgoed Ruwinkel, Scherpenzeel
 • Amerongse berg, Overberg
 • Parken, Terschelling
Werkzaamheden

Interesse?

Beloning

Mailen naar: k.beverwijk@novon.nl

Leidinggevende schoonmaak (objectleid(st)er)

Terschelling
Type dienstverband

Overig

Opleidingsniveau

MBO

Aantal uur

28

Bedrijfsprofiel

Novon Schoonmaak vindt schoonmaakonderhoud in principe een regionale zaak. Een professioneel regionaal schoonmaakbedrijf als Novon Schoonmaak levert de opdrachtgever op langere termijn de beste prijs/ kwaliteitverhouding.

De relatieve kleinschaligheid van Novon Schoonmaak maakt het mogelijk, dat de ondernemer en zijn naaste medewerkers alle toezichthoudende en vrijwel alle uitvoerende medewerkers persoonlijk kennen. De lijnen zijn kort, de medewerkers voelen zich betrokken bij het bedrijf. Alle niveaus binnen Novon Schoonmaak hebben bemoeienis met en dus toegevoegde waarde op datgene waar het de opdrachtgever om gaat: het schoonmaakonderhoud. Met alle positieve gevolgen van dien op het gebied van verloop, ziekteverzuim en mede daardoor de continuïteit en kwaliteit van de dienstverlening. Novon Schoonmaak heeft door het bovenstaande, aangevuld met een specifiek personeelsbeleid, dan ook geen gebrek aan voldoende en kwalitatief goede medewerkers.

Functieomschrijving

Als leidinggevende schoonmaak (objectleid(st)er) geef je leiding aan onze groep van schoonmaakmedewerkers op de drie locaties van Landal GreenParks  op Terschelling. Je draagt de dagelijkse verantwoordelijkheid voor de planning en uitvoering van de operatie en voor de administratieve en financiële verantwoording ervan. Je houdt je bezig met het optimaal functioneren van je medewerkers. Hierbij wordt je, per locatie, bijgestaan door een voorman of voorvrouw welke de aansturing op de locatie zelf verricht. De doelstelling van de functie is het realiseren van de gemaakte afspraken voor de klant. Daarnaast draag je zorg voor een veilige en gezonde werkplek voor je medewerkers.

Werkzaamheden

Woonachtig zijn op Terschelling is een absolute vereiste!
Minimaal MBO werk – en denkniveau – aantoonbare operationele kennis is een pre – ervaring in de schoonmaakbranche is gewenst maar geen vereiste – uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift – nauwkeurig en planmatig kunnen werken – klantgericht, resultaatgericht, daadkracht en energiek zijn eigenschappen die jou goed passen – beschikbaar voor minimaal 28 uur per week. Je bent een flexibele professional die communicatief vaardig is op verschillende niveaus (van klanten tot medewerkers). Daarnaast ben je een ‘planner’ met een hands-on-mentaliteit. Kennis van Microsoft Excel, Outlook en Word zijn een vereiste.

Beloning

Een leuke uitdagende baan binnen een flexibele organisatie met bijpassend (cao) salaris. Daarnaast bieden wij de beschikking over een auto, telefoon en laptop.

Interesse?

Mailen naar: k.beverwijk@novon.nl
Of bellen naar: 038 – 460 16 10