Het Coach Bureau Zakelijke dienstverlening

Contactinformatie

Het Coach Bureau

Nederland
info@coachbureau.nl

Vacatures: 0 Recensies: 0 Gemiddelde beoordeling:

Met het Coach Bureau richtte Hilde Backus zich in 2004 als één van de eersten in Nederland volledig op wandelcoaching. Als loopbaan- en talentcoach, maar later ook als opleider voor andere wandelcoaches.

Het Coach Bureau is dé specialist in wandelcoaching. We coachten al ruim 1200 coaches bij organisaties in het bedrijfsleven, overheid, zorg en onderwijs. Bijna 400 coaches, therapeuten, psychologen, docenten, managers en andere professionals volgden onze Wandelcoach Opleiding®. In 2017 introduceerden we de eerste officieel erkende, geaccrediteerde Post-Hbo Opleiding tot Register Wandelcoach®.

Beoordeling


Visie

Anderen over Hilde: “Door haar positieve aanpak moedigt ze aan stappen te zetten. Haar ervaring, kennis en enthousiasme spatten er van af. Ze is inspirerend, gedreven, consequent niet oordelend en ze heeft humor! Hilde heeft alle aandacht voor je, zowel in de groep als individueel, en verbindt vloeiend en doelgericht persoonlijke drijfveren en talenten aan zakelijke kansen. Een bijzondere combinatie die ervoor zorgt dat je ambities concreet en realistisch worden.”