GWS dé schoonmaker Rosmalen • Noord-Brabant • Zakelijke dienstverlening

Contactinformatie

GWS dé schoonmaker

Westeind 10
5245 NL, Rosmalen
Noord-Brabant
Nederland
www.gwsdeschoonmaker.nl
info@gwsdeschoonmaker.nl

Vacatures: 0 Recensies: 1 Gemiddelde beoordeling:

GWS dé schoonmaker is een Brabantse schoonmaak dienstverlener in de driehoek ’s-Hertogenbosch, Breda en Eindhoven. Wij levert schoonmaakdiensten aan publieke organisaties, woningbouwverenigingen, VVE’s , scholen en bedrijven.  Wij willen het mooiste bedrijf in de regio worden. Dit gaan we bereiken door aantrekkelijk te zijn voor onze klanten, medewerkers en de stakeholders. Plezier in het werken en betrokkenheid zijn onze belangrijkste kernwaarden.

Beoordeling

Salaris
Werkplek
Collega's
Leidinggevende
Sfeer
Arbeidsvoorwaarden
Balans werk/privé
Werkzaamheden
Extra’s

Missie

In Noord Brabant willen wij het aantrekkelijkste (schoonmaak)bedrijf zijn voor onze relaties, medewerkers en de omgeving!

Visie

GWS dé schoonmaker groeit en blijft groeien. De basis blijft altijd de groei in kwaliteit. “Omzetgroei is geen doel op zich. Het verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening staat voorop en de continuïteit die we onze medewerkers en relaties bieden. In dat kader past groei. Daarnaast streven we heel nadrukkelijk naar een sterke maatschappelijke profilering. Groei dus, in een tempo en sfeer die bij ons passen” , aldus algemeen directeur Gaby Westelaken. “en vooral met veel plezier”.

 

1 recensie geschreven over GWS dé schoonmaker

Carla
Totaalscore

Persoonlijk en warm: zo ervaar ik deze organisatie. Warm bad en fijn om hier te werken.

Salaris
Werkplek
Collega's
Leidinggevende
Sfeer
Arbeidsvoorwaarden
Balans werk/privé
Werkzaamheden
Extra’s